Sponsor VV Berkum

Het 1e elftal speelt in de zaterdag hoofdklasse. De vereniging telt 1000 leden en vierde in 2011 haar 50 jarig jubileum.

Hieronder de informatie brief die aan de start van het seizoen 2014-2015 is verspreid onder alle sponsoren.

INTERMEZZO OP HET SHIRT VAN BERKUM

Dick Huiskamp heeft aan het einde van het vorige seizoen besloten te stoppen met het hoofdsponsorschap van Berkum. Na een lange periode met ‘DLH Ontwikkeling’ op de shirts van Berkum wilde Dick een stap terug doen. Hij blijft echter wel sponsor van onze club. Hij kwam met het idee om het shirt in te zetten voor een goed doel en tegelijkertijd samen met een groep ondernemers een hoofdsponsorgroep te vormen, zodat de club geen gat in de begroting hoeft te verwachten.  

Wij willen hierbij Dick Huiskamp van harte bedanken voor zijn jarenlange steun aan de vereniging en zijn blij met zijn blijvende en constructieve bijdragen aan de club.

 

Het goede doel is er gekomen en de hoofdsponsorgroep Berkum ook. Inmiddels hebben 11 ondernemers hun medewerking toegezegd: Brouwers Accountants en Adviseurs, Salverda Bouw, Felspartners/Eurosafe Solutions, Twentrac Landbouwmachines, Berendsen&DeGraaf, Rabobank, Fröhlich Vakanties, DLH Ontwikkeling, Snijder Filtertechniek, Gé Klein en Restaurant Urbana .

Dit seizoen prijkt IntermeZZo op de shirts van het 1e elftal. IntermeZZo is een nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten in Zwolle. Een plek tussen huis en ziekenhuis. 

Wij bieden IntermeZZo de meest prominente plaats voor hun naamsbekendheid. Dat is ons maatschappelijk doel en de ruimte op het shirt wordt betaald door de nieuwe hoofdsponsorgroep .  

Wij  streven naar een verdere uitbreiding van de hoofdsponsorgroep met ondernemers die 2500 euro voor een uitgebreid sponsorpakket betalen. Wilt u IntermeZZo en Berkum steunen laat het ons dan weten (06-21261816, Rainer Fröhlich). 

Wij willen u graag vertellen wat wij uw bedrijf als club te bieden hebben. 

Website