De Nieuwe Feniks

Nieuwbouwwijk De Nieuwe Feniks ligt in Kamperpoort, aan de westzijde van de binnenstad van Zwolle. Hier woon je in een rustige buurt met het gemak van de stad op steenworp afstand: steek de Kamperpoorterbrug over en je staat in het sfeervolle centrum. Met doorkijkjes, bijzondere gevels en parkeerhoven hebben de knusse straten dan ook de uitstraling van een echte stadswijk.

Voorzieningen in De Nieuwe Feniks

De ligging dichtbij de stad maakt dat je in De Nieuwe Feniks alle voorzieningen binnen handbereik hebt:

Supermarkt, winkels en horeca

Boodschappen doen? Op loopafstand is een supermarkt. Winkels, restaurants en terrasjes vind je op een paar minuten fietsen: steek de Kamperpoorterbrug over en je staat in het centrum van Zwolle.

Eigen centrum

Kamperpoort krijgt op het Katwolderplein een eigen centrum. Het nieuwe Pathe theater en Deen supermarkt zijn open. De nieuwe parkeergarage biedt plaats aan ca 900 auto's. In mei opent restaurant De Beeren..

Gezondheidscentrum De Fenix

Gezondheidscentrum De Fenix vormt de plek voor al je gezondheidsvragen. Naast een apotheek zijn er een fysiotherapie-, diëtisten- en huisartsenpraktijk gevestigd. Ook kun je er terecht voor psychologische hulp, podotherapie, haptotherapie en huid- en oedeemtherapie.

Dichtbij de A28 en het station

De Nieuwe Feniks ligt centraal: binnen vijf minuten rijd je op de A28 en het station bevindt zich op loopafstand. 

Alle koopwoningen zijn opgeleverd.

Toon afbeeldingen

Eengezinswoningen De Nieuwe Feniks Zwolle